Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Μετά την πρωτοφανή πραξικοπηματική ενέργεια της τρικομματικής φασιστικής κυβέρνησης των δωσιλόγων των Σαμαρά – Κουβέλη – Βενιζέλου να κλείσουν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, παραδίδοντας ολοκληρωτικά την ενημέρωση του ελληνικού λαού στα μαφιόζικα συμφέροντα των εργολάβων και της τρόικας, έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής και η τελευταία επίφαση δημοκρατικότητας του καθεστώτος.

Ταυτόχρονα αφαιρείται και το τελευταίο επιχείρημα για την αποκαλούμενη δημοκρατική  αντιμνημονιακή αντιπολίτευση, για την παραμονή της στο Κοινοβούλιο, νομιμοποιώντας με τη στάση της το καθεστώς κατοχής των αρχιμαφιόζων και των δωσιλόγων συνεργατών τους.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί το Κ.Κ.Ε., τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΕΚΜ και τους ΑΝ.ΕΛ. να παραιτηθούν πάραυτα από το Κοινοβούλιο της προδοσίας και του δωσιλογισμού.

Καλούμε τον καθένα ξεχωριστά από τους βουλευτές αυτών των κομμάτων, να συναισθανθούν τις ιστορικές τους ευθύνες και να παραιτηθούν απόψε το βράδυ από αυτή τη Βουλή και να ενωθούν με τον αγωνιζόμενο λαό, οδηγώντας τη χώρα σε προοδευτικές εξελίξεις ανατροπής και απελευθέρωσης.

Αν δεν το πράξουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ θα καταγραφούν ως μοιραίοι και άβουλοι συνεργάτες των κατακτητών και των εγχώριων υποτακτικών τους.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να μην αδρανήσει αναμένοντας τους πολιτικούς του ταγούς και ανεξάρτητα από τη στάση των τελευταίων, να συσπειρωθεί και να αγωνιστεί για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Αθήνα 11 Ιουνίου 2913

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου