Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη συγκέντρωση-πορεία στην Πρέβεζα την Κυριακή 12 Φλεβάρη 2012


Σήμερα, Τετάρτη 8/2/2012, πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Πρέβεζας, συνάντηση των πρωτοβάθμιων σωματείων στο εργατικό κέντρο της Πρέβεζας, όπου υπήρχε πολύ έντονη διάθεση για δράσεις. Συμμετείχαν εκπρόσωποι από πάνω από 10-15 σωματεία. Αποφασίστηκαν οι ακόλουθες δράσεις με κατάληξη μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή:

1) Πέμπτη 10.00 το πρωί, κατάληψη της ΔΕΗ για 1 ώρα, για τα χαράτσια.

2) Παρασκευή: Συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο στις 9.30 το πρωί, ώστε να πάμε στη λιτανεία του Αγ. Χαραλάμπους και να μοιράσουμε φυλλάδιο στον κόσμο. Επίσης θα ζητήσουμε από τον βουλευτή κ. Τσουμάνη να δεσμευτεί πως δε θα ψηφίσει τα μέτρα και τη Δανειακή σύμβαση.

3) Σάββατο, το πρωί αυτοκινητοπομπή και ντουντούκες , στα πλαίσια της ενημέρωσης για την συγκέντρωση - πορεία (Πρέβεζα και μερικά χωριά)

4) Κυριακή 12 Φεβ 2012, στις 11.00 το πρωί στο Εργατικό κέντρο, μεγάλη συγκέντρωση - πορεία ενάντια στην πληρωμή του χρέους και στα μέτρα που σχεδιάζουν,  με ανατροπή της κυβέρνησης Παπαδήμου.

5) Τη Δευτέρα ξανά σύσκεψη στις 7.30 το απόγευμα στη Λαική αγορά, μαζί με τη συνάντηση που έχει ήδη προγραμματιστεί για τα χαράτσια.

Οι μέρες είναι πραγματικά κρίσιμες. Πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε όσο γίνεται πιο ενεργά,  αυξάνοντας την πίεση στη διορισμένη κυβέρνηση, ώστε να καταφέρουμε την ανατροπή της μέσα από τη δράση μας.

Ή ΑΥΤΟΙ   Ή   ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου