Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΕΠΑΜ



ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Το δωσιλογικό πολιτικό προσωπικό του νεοκατοχικού καθεστώτος ετοιμάζεται να υπογράψει την τελειωτική παράδοση της χώρας αυτές τις ώρες.
Το κάνουν με ψυχρή καρδιά και περίσσιο κυνισμό, διαπράττοντας χειρότερη εθνική προδοσία κι απ’ αυτήν του Τσολάκογλου, ο οποίος τουλάχιστον είχε για δικαιολογία την άνιση μάχη σε έναν πόλεμο με υπέρτερες δυνάμεις.
Οι ώρες είναι κρίσιμες γιατί, αν τους το επιτρέψουμε, θα οδηγηθούμε στην επιβολή μιας νέας βαρβαρότητας, ενός πρωτοφανούς εργασιακού μεσαίωνα, μιας εφιαλτικής κοινωνίας για μας και για τις γενηές που έρχονται, οι οποίες δεν θα ζήσουν ποτέ με τα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αμέτρητες θυσίες και αίμα, με εργατικούς και λαϊκούς αγώνες. Θα γίνουμε ξένοι στον τόπο μας.
Οι στιγμές είναι οριακές, η Ελλάδα υποθηκεύεται στο αγγλικό δίκαιο, ο λαός υποδουλώνεται σε μια δράκα τοκογλύφων, εμπόρων των εθνών και άγριων εκμεταλλευτών του διεθνούς καπιταλισμού. Ο μόνος δρόμος αντίστασης και σωτηρίας είναι ο ίδιος ο Λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) καλεί τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και όλο τον δημοκρατικό λαό, να αποτρέψουμε το έγκλημα της δανειακής σύμβασης και να διαγράψουμε το χρέος, να ανοίξει ο δρόμος για την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία!

ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΪΣΛΙΝΓΚ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΛΑΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου