Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τι παίζει με τις επικουρικές συντάξεις;

Αναδημοσιεύουμε από το "πρώτο θέμα" κάποιες πληροφορίες για το θέμα των επικουρικών συντάξεων.
Φυσικά πρόκειται για πληροφορίες που διοχετεύονται στα πλαίσια του πολέμου που έχει κηρυχτεί ενάντια στον ελληνικό λαό, από τους δανειστές μας και το  ντόπιο πολιτικό προσωπικό τους.
Το "παιχνιδάκι" πού γίνεται είναι ότι η Νέα Δημοκρατία πιέζει για τα "συμφέροντα" των συνταξιούχων, η τρόικα εμπάσει περιπτώσει συζητάει μια αναβολή της συζήτησης και όλα στην αναμονή.

(Βέβαια δεν γίνεται κουβέντα για το PSI και το ότι τα ομόλογα που θα κουρευτούν θα είναι σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Παπαδήμου στην Βουλή ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί!)
Ακόμα γίνεται ξεκάθαρο ότι, σε κάθε περίπτωση οι επικουρικές συντάξεις πρόκειται να περικοπούν - ε, αυτό είναι νέο - ενώ ο κ. Δήμας τοποθετήθηκε με μετριοπάθεια και ζήτησε "αναλογιστικές μελέτες".Πιστεύοντας ότι στην - αμφίβολη - περίπτωση της διενέργειας εκλογών, να μπορεί να σταθεί στη θέση αυτή, και στην - ακόμη πιο αμφίβολη - περίπτωση που κληθεί να "κυβερνήσει" το κόμμα του, να επικαλεστεί τις "μελέτες" αυτές για να εφαρμόσει την ίδια πολιτική!
΄Έλα βρε παιδί, σας πήραμε χαμπάρι!
Το πλήρες άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου