Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κόβεται η εκπομπή του Βαξεβάνη;

Ο δημοσιογράφος κ. Βαξεβάνης, απευθύνει επιστολή διαμαρτυρίας στον κ. Ταγματάρχη - διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ - διαμαρτυρόμενος για τη μη έγκριση της εκπομπής του, "Το κουτί της Πανδώρας". Στην επιστολή του ο κ. Βαξεβάνης αναφέρεται αναλυτικά στο θέμα αυτό, και καταλήγει: " Δεν ξέρω αν η στάση σας έχει να κάνει με απειλές που δέχτηκα από πολιτικό πρόσωπο - εννοεί τον υπουργό οικονομικών κ. Βενιζέλο, με τον οποίο είχε πρόσφατα, κόντρα σε τηλεοπτική εκπομπή - δημόσια για το θάρρος μου να κάνω τη δουλειά μου".

Και συνεχίζει ο κ. Βαξεβάνης: "Ξέρω όμως πως αυτή η ΕΡΤ έχει ταλαιπωρηθεί επί δεκαετίες από κομματικές παρεμβάσεις , ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί για τη διοίκησή τους, και άλλους που την αντιλαμβάνονται ως φέουδο και όχι ως δημόσιο αγαθό".
Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα ΜΜΕ, τα μεγάλα, τα λεγόμενα "καθεστωτικά"ΜΜΕ,όλο το τελευταίο διάστημα έχουν πάψει να είναι Μέσα ενημέρωσης, αλλά έχουν καταντήσει σε Μέσα Επιβολής, της πολιτικής τρόικας - ΕΕ και ΔΝΤ. Γι'αυτό και οποιαδήποτε φωνή  που προσπαθεί να έχει  μια αυτονομία πρέπει να φιμωθεί.Ας το θυμούνται όλοι αυτοί που βγαίνουν σήμερα, με περισσό θράσος, να μιλήσουν για "νέα αρχή", "κεντροαριστερές" και τα παρόμοια. Όσο μικρές δυνάμεις και να έχουμε εμείς θα τους καταγγέλουμε και θα τους ξεβρακώνουμε. Όσο έχουμε έστω  και αυτό το μικρό βήμα στο διαδίκτυο.

Διαβάστε εδώ όλη την επιστολή Βαξεβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου