Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Δεν τους γλυτώνει τίποτα!

Πανικόβλητοι μπροστά στη λαϊκή οργή, που θα τους στείλει στα αζήτητα της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής, 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επιστολή τους - όπως αναφέρει ρεπορτάζ της real.gr - ζητούν από τον κ. Παπαδήμο,  λήψη μέτρων για την στήριξη των νοικοκυριών!
Πρόκειται περί μιας πολιτικής τακτικής - που δεν γνωρίζουμε ποιοι επικοινωνιακοί "φωστήρες" επινόησαν - η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας ζητά να κάνουμε μαζική λοβοτομή (όπως έχουμε ξαναγράψει): οι ίδιοι άνθρωποι που επί δύο χρόνια "έσωζαν" τη χώρα "φιλοδωρώντας" εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών με τόνους - ληγμένων ; -χημικών ζητάνε τώρα και τα ρέστα. 
Οι ίδιοι άνθρωποι που ανερυθρίαστα ψήφισαν την παράδοση της χώρας στους δανειστές, και θέλουν να ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΟΥΝ τη δουλειά με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης του κ. Παπαδήμου και των αφεντικών τους, βάζουν τώρα "φιλολαϊκό" μανδύα. Και ενώ έχουν τσακίσει την οικονομία, έχουν τσακίσει το λαό, και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, με λίγα "ψίχουλα αγάπης" νομίζουν ότι θα σώσουν τις πολιτικές τους καριέρες.
Βρε παιδιά, αν η κατάσταση μας δεν ήταν τόσο δυσχερής, αν δεν αντιμετώπιζε ο λαός μας σήμερα το φάσμα της πείνας, θα ήσασταν για γέλια.
Δεν μπορούμε όμως να γελάσουμε. Μπορούμε να περιμένουμε - όσο και αν χρειαστεί -και μην ανησυχείτε θα πάρετε το λογαριασμό, και με τόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου