Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η κ. Κατσέλη και η "κεντροαριστερά"

Σε άρθρο του tvxs, αναφέρεται η κ. Λούκα Κατσέλη να μη πιστεύει σε συγκυβέρνηση με "συντηρητικές"δυνάμεις - αλήθεια ποιος κατέταξε τη κ. Κατσέλη στις "προοδευτικές"δυνάμεις ;-αλλά σε μια συγκυβέρνηση με την "αριστερά που θέλει να κυβερνήσει". Βέβαια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να φανταστούμε ποια είναι εκείνη η "αριστερά που θέλει να κυβερνήσει". Μα δεν θα είναι άλλη από κάποια, "αριστερά", που θα στέκεται "υπεύθυνα", θα εφαρμόζει με "συνέπεια" τη πολιτική και τα κελεύσματα της ευρωζώνης και φυσικά θα ολοκληρώσει το ανηλεές τσάκισμα του λαού μας.

Μια τέτοια "αριστερά" ίσως νομιμοποιήσει για λίγο διάστημα (;) την πολιτική τρόικας -ΕΕ -ΔΝΤ, ίσως να θέλουν να κερδίσουν λίγο πολιτικό χρόνο, αλλά εμείς δεν ξεχνάμε τίποτα. Ας τα βρούνε με τ'αφεντικά τους, τους  ποικιλώνυμους κ. Ραιχενμπαχ και Φούχτελ, ας τρέχουν να ικανοποιούν τις ανάγκες των δανειστών και των τραπεζιτών της Ευρώπης, και όχι μόνο.
Ο λαός στέλνει συνέχεια μηνύματα:
Δέστε και ένα ακόμα μήνυμα που στέλνουν οι καθηγητές στην Καρδίτσα! (Στο μπλογκ μας σύνδεσμος στην ανάρτηση αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ).

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου