Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σχετικά με την συνέντευξη του κ. Χρυσοχοΐδη: "Η Ελλάδα από την αρχή ή μαζική λοβοτομή;"

Εγκαινιάζουμε μια νέα σειρά αναρτήσεων, στην οποία υποσχόμαστε να μην αφήσουμε να πέσει τίποτα κάτω, από τα λεγόμενα των δυνάμεων της συγκυβέρνησης, από οποιονδήποτε και να λέγεται. Μας είναι πολύ κουραστικό και επώδυνο, όμως δεν θα σταματήσουμε μέχρι τη νίκη του λαού - αλλά και μετά - ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στόν κ. Παπαχελά του σκάι.
Στην συνέντευξη αυτή, επιχειρεί να κάνει το άσπρο - μαύρο να βγεί λάδι, να φορτώσει σε όλους τους άλλους τις ευθύνες του, και να λανσάρει το νόστιμο "συνθηματάκι" που πιστεύει ότι θα τον οδηγήσει στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ και της χώρας: "Η Ελλάδα από την αρχή" και όχι "στην Ελλάδα με τη δραχμή"!
Και τι δε λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης στη συνέντευξη αυτή! Ότι η κυβέρνηση - Παπανδρέου - κατέρρευσε, ότι "Δεν πρέπει να ξαναγίνει τέτοιο κακό που έγινε στο τόπο, όπως έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια", ότι "ένα μεγάλο μέρος της κυβέρνησης αποτελούνταν από πολιτικούς που ήταν τελείως άπειροι", ότι "πρέπει να πάψουν στην Ελλάδα οι πρωθυπουργοί να διορίζουν στη κυβέρνηση τους φίλους τους", ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να πάρει μέτρα, "ότι δεν είχαμε καμιά απολύτως πολιτική προετοιμασία, δεν είχαμε καμιά ιδεολογική ωριμότητα και τελικώς δεν είχαμε καμιά διαχειριστική δυνατότητα να διαχειριστούμε ένα πράγμα που έσκασε στο κεφάλι μας", ότι, ότι, ότι ...."ότι αφήσαμε την Ελλάδα και τους Έλληνες να συκοφαντούνται", ότι "έχω κάνει ένα λάθος μεγάλο, ότι ανέχτηκα επί 14 μήνες που είμαι Υπουργός Ανάπτυξης, σε μια χώρα που έχει ύφεση να κόβουν στη χώρα το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και σχεδόν να το μηδενίζουν" και το καταπληκτικό: "έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο ... και να δανειστούμε γρήγορα να εξασφαλίσουμε το δανεισμό της χώρας... από τη στιγμή που μπήκαμε όμως δεν διαπραγματευτήκαμε σωστά... δυστυχώς αποδειχτήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση όλων αυτών των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει"!   

Δηλαδή βρε παιδιά τι να πει κανείς; Εδώ έχουμε μια ομολογία πλήρους αποτυχίας, ο ίδιος τα λέει, όχι εμείς! Και αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να πάει στο καλό(;), έχει και απαιτήσεις για να μας ξανακυβερνήσει ! Αλλά και το πολιτικό θράσος δεν έχει τέλος: θέλει να δώσει και συμβουλές τι να κάνουμε από εδώ και πέρα: ότι ο μόνος δρόμος είναι το PSI, η ίδια και απαράλλακτη πολιτική να συνεχιστεί, να καταστραφεί τελείως ο λαός και η χώρα να πάμε στην "Ελλάδα από την αρχή" να κάνουμε και μια μαζική λοβοτομή και να τα ξεχάσουμε όλα! Έλεος!
Δεν πρόκειται όμως να τους κάνουμε το χατίρι! Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους!



Για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε εδώ!

Ηχητικά σχόλια από Καζάκη - Κακλαμάνο στο ίδιο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου