Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Βρε παιδιά τι περιμένουμε για να τους στείλουμε;

Μη αναγνώριση του χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο , στάση πληρωμών ΤΩΡΑ!
Όσο είναι ακόμα καιρός!
Δέστε τι μας ετοιμάζουν:Δεν πα να λένε οι "εθνοσωτήρες", δε πα να μας πιπιλίζουν το μυαλό με τούτα και με κείνα, δε πα να μας απειλούν με τη κόλαση και το παράδεισο(;), που τάχατες ζούμε στο ισχυρό νόμισμα, δε πα να.... Σύμφωνα με τον Economist λοιπόν, η Ελλάδα το 2012 θα είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ στην ύφεση, με 8%! Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, η μόνη χώρα που θα ξεπεράσει την Ελλάδα, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο θα είναι το Σουδάν!
Αυτή λοιπόν είναι η ευημερία που μας περιμένει, και η κόλαση που θα αποφύγουμε  κύριε Προβόπουλε; Και αν χρησιμοποιήσουμε την πιο απλή λογική, για να "βγει", ο τρέχων προϋπολογισμός του 2012, πόσες περικοπές πρέπει να κάνετε σε μισθούς, συντάξεις και πόσα άλλα χαράτσια θα χρειαστούν για να καλύψουν αυτή την ύφεση; Πόσο θα πρέπει να πάει ο κατώτατος μισθός; Πότε θα μας φουσκώσετε τη λυπητερή; Όταν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση, από την κυβέρνηση του "ειδικού σκοπού" που στηρίζει ο κ. Σαμαράς, του "άλλου μείγματος πολιτικής";



Όσο και να μαγειρέψει τα στοιχεία ο κ. Γεωργίου και η ΕΛΣΤΑΤ, όσο και να μας παραμυθιάζουν με τα eurostatistics τους, που αποδείχτηκαν πολύ χειρότερα από τα Greek statistics, ώστε να εμφανίζουν μείωση της ανεργίας ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Το μήνα που  τελειώνουν οι εποχιακές εργασίες λόγω τουρισμού! Εμείς ζούμε τη κατάσταση στο πετσί μας. 
Βλέπουμε πολύ καλά πού πηγαίνει η κατάσταση.
Θα τους αφήσουμε;


Βλέπε :  Economist: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην ύφεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου